Algemene voorwaarden webshop gaelic delight

Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden voor onze webshop. (Uitsluitend van toepassing op onze webshop)
Ben u een (potentiële) zakelijke klant? Neem dan contact op voor onze voorwaarden.

In onze Algemene voorwaarden kunt u de volgende artikels vinden:

  1. Leveringsvoorwaarden
  2. Retourneringsvoorwaarden
  3. Alcoholbeleid
  4. Houdbaarheid
  5. Uitverkoop korting
  6. Rijping

1. Leveringsvoorwaarden

Wij streven ernaar om de orders die u plaats op onze webshop zo snel mogelijk te verwerken. Dit komt er op neer dat wij op werkdagen uw pakket overhandigen aan PostNL. U krijgt van hen een mail met verdere informatie over de zending. Voor vragen over uw zending kunt u terecht bij PostNL. 

Heeft u geen mail van PostNL ontvangen? Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen helpen. Heeft u geen geldig mailadres ingevoerd of adresgegevens onjuist ingevoerd dan kunnen wij u niet helpen en vervalt het recht op restitutie.

2. Retourneringsvoorwaarden

Bij Gaelic-Delight hanteren wij een retourneer termijn van 14 dagen na aankoop van uw bestelling. Indien u niet tevreden bent met de kwaliteit van het product of er schade is aan de geleverde producten, neem dan graag contact op via email of telefoon zodat wij u kunnen helpen met een geschikte oplossing.

Het is niet mogelijk om geopende producten te retourneren. Daarnaast is smaak een subjectief begrip en kunnen wij niet meer voor u doen dan een zo goed mogelijke omschrijving van het product te geven. Is een bier niet in de smaak gevallen? Probeer dan eens een andere bierstijl of laat u adviseren door een biersommelier. Bieren die niet in de smaak zijn gevallen om bovenstaande reden zijn niet retourneerbaar. 

U kunt verwachten dat de producten binnen de BB datum zie artikel 4 geleverd worden. Voor producten aangekocht onder de categorie uitverkoop korting artikel 5 en/of product aangekocht geadviseerd door gaelic delight als rijpingsgekwalificeerd zie artikel 6 vervalt het recht op retourneren m.b.t. de BB datum.

3. Alcoholbeleid

Geen 18. Geen Alcohol. Geen druppel.

In Nederland is het bij wet verboden om alcohol te verkopen aan minderjarigen. Bij Gaelic-Delight handhaven wij deze regelgeving volledig. Wanneer blijkt dat een bestelling is gedaan door een minderjarige, annuleren wij de bestelling. Restitutie in dit geval is niet mogelijk.

Voor meer informatie raden wij u aan om de website van NIX18 te raadplegen.

4. Houdbaarheid

Op uw product; doorgaans blik of fles vindt u een ‘Best-Before’ datum(BB). Deze datum is een garantie van de producent voor de kwaliteit van het product. Dit heeft alles te maken met smaak en hoe de producent zijn product graag geconsumeerd ziet worden. Het is niet schadelijker om bieren na de BB te consumeren, bier bederft namelijk niet snel mits deze koel, droog en buiten zonlicht zijn opslagen. Gaelic Delight zorgt er voor dat haar producten op zorgvuldige manier worden opgeslagen.

In het Kader van kwaliteit streeft Gaelic Delight ernaar om doorgaans verse producten aan te bieden. U kunt er dus altijd vanuit gaan dat de producten die u aanschaft op onze webshop kwalitatief goed zijn en binnen de door de producent geadviseerde datum vallen m.u.v.; uitverkoop korting zie artikel 5 en Rijping zie artikel 6.

5. Uitverkoop korting

Producten onder de categorie uitverkoopkorting zijn flink afgeprijsd. Dit heeft te maken met de ‘best-before’ datum op het product zoals in artikel 4 omschreven. Wanneer u producten uit de uitverkoop kortings- categorie in de webshop aanschaft bent u op de hoogte van het feit dat deze rondom de BB- datum ligt en gaat u hiermee akkoord. De bierspecialisten bij Gaelic Delight zorgen ervoor dat de bieren in de uitervkoop kortings- categorie altijd nog van genietbare kwaliteit zijn. Hoppige bierstijlen zoals IPA’s en PA’s zullen kort na de BB datum door het team worden afgeschreven. Waar donkere bieren die doorgaans geschikter zijn voor rijping langer na de BB worden geadviseerd. hierover leest u meer in artikel 6.

Wilt u hoppige bieren zo vers mogelijk drinken om zoveel mogelijk van de vluchtige aroma’s op te kunnen vangen? houd de website dan goed in de gaten, alle nieuwe bieren zijn kneitervers 😉

6. Rijping

Bieren door Gaelic Delight geadviseerd als geschikt voor rijping kunnen na de BB verkocht worden op de webshop. Wanneer u één of meerdere van deze producten besteld bent u hiervan op de hoogte en gaat u akkoord met de aankoop. Dit wordt vaak bewust gedaan en we streven ernaar om dit altijd op de productpagina te vermelden. Vaak heeft dit een positieve invloed op de smaakbeleving. Meer informatie kunt u vinden in artikel 4.