Rascals Brewing Co

Rascals Brewing is een opkomende brouwerij uit Dublin. Naast haar kenmerkende uitstraling onderscheid Rascals zich met een heerlijk assortiment goed gebrouwen bieren voor ieder pallet. U zou Rascals onder andere kunnen kennen van de “Happy Days Session Pale Ale” of de “Yankee White IPA”. 

Naast een aantal frisse bieren die het hele jaar verkrijgbaar zijn, brouwt Rascals diverse Limited editions. Deze bieren worden vaak maar eenmalig in kleine oplage gebrouwen, en bieden iedere keer een nieuwe drink ervaring. Voorgaande successen waren de “Strawberry Vanilla Milkshake IPA”, “Pina Colada Pale Ale” en de “Old Fashioned Barrel Aged”. Stuk voor stuk bekende bierstijlen met een ‘Rascals Twist’! 

The Story

In 2014 liep Ierland Internationaal nog wat achter op gebied van Craft Bier. Daar kwamen home brewers Emma en Cathal achter na een paar jaar in Nieuw Zeeland te hebben gewoond. Daarom besloten ze een nieuw avontuur aan te gaan door een brouwerij in Dublin te beginnen. Rascals brewery was daarmee een feit. 
Eind 2019 besloten ze – vanwege de overweldigende vraag naar Rascals bieren – een nieuwe brouwerij te openen. Naast een verhoogde brouw-capaciteit hebben ze op deze nieuwe locatie een complete taproom met event ruimtes en een grote stone oven pizza. Rascals HQ is een absolute must-visit bij een bezoek aan Dublin. 

Boek nu een complete tour op de Rascals Website of bestel de bieren in onze webshop. 

Rascals HQ

De Bieren

Rascals heeft een sterke core range die het hele jaar verkrijgbaar is. Daarnaast brengen ze iedere maand twee nieuwe bieren uit die beschikbaar zijn voor export. Deze zijn op bestelling uiteraard ook bij ons verkrijgbaar. Voorgaande specials waren bijvoorbeeld de “Dubliner Weisse”, “Irish Coffee Stout” en de “Born Sippy Lager”. De volgende bieren zijn het hele jaar verkrijgbaar: