Third Barrel Brewing

Third Barrel Brewing is een collab brouwerij van Third Circle en Stone Barrel Brewing in Dublin. Deze twee brouwerijen delen een pand in Dublin waar ze een innovatieve reeks craft bieren produceren. Om al haar middelen te kunnen gebruiken om zo innovatief mogelijk te blijven hebben alle dried e brands geen core range meer. Ze brouwen momenteel dus uitsluitend eenmalige specials.

Stone Barrel Brewing
Third Barrel Brewing

The Story

Stone Barrel Brewing

Stone Barrel Brewing is in 2013 opgericht door Kevin McKinney en Niall Fitzgerald, twee bierliefhebbers met een experimentele kijk op brouwen. Stone Barrel is de innovatieve tak van Third Barrel Brewing. Dit resulteert in een constante stroom aan bijzondere bieren. 

Third Circle Brewing

Third Circle Brewing is een initiatief van Jon Grennan, een bierliefhebber uit Kilcoole (County Wicklow, Ierland). Net als veel andere brouwers is Jon als Home Brewer begonnen. 

Jon heeft een achtergrond in biologie. Dagelijks gebruikt hij zijn wetenschappelijke werkwijze om zo constant en kwalitatief goed mogelijk bier met een innovatieve twist te brouwen. 

Third Barrel

Wanneer je Third Barrel op een etiket ziet staan, verwacht dan iets moois. Bijvoorbeeld een exclusieve Double IPA, Imperial Stout of ander uitgesproken bier. Third Barrel Combineert de wetenschappelijke kijk van Jon (Third Circle) met de creativiteit van kevin en Niall (Stone Barrel). Third Barrel doet het goed op Untappd en laat het hart van de gemiddelde bierliefhebber harder kloppen.